2008. április 30., szerda

Zsíranyagcsere helyreállítója


GYÓGYHATÁSÚ TOKOS NEDŰ

E készítmények azért egyedülállóak, mert káros vegyi anyagoktól mentesek és mind tartalmaznak a Holt tengerből nyert értékes bio-
és ásványi anyagokat.

Dr Nona találmányának alapja egy bioorganikus ásványi kompex röviden BOMC.
Ez élő-összetevő, ami tartalmaz ősbaktériumot is, és minden készítményben jelen van, holt tengeri ásványok, ökológiailag tiszta éterikus olajok és gyógynövénykivonatok kombinációjaként.

Az ősbaktérium (Archaebacteria) képes a sejtek helyes működését elérni, a kóros működéseket pedig megszüntetni.

Az archaebaktérium a Föld legöregebb sejtje, ebből keletkeztek a többsejtű szervezetetek.
E picinyke élőlény, változatlan állapotban hordozza magában az egészséges működés információit az élet keletkezése óta.

RAVSEEN KAPSZULA – zsíranyagcsere helyreállítója a kiválasztórendszer, a vese és a nyirokrendszer rendbehozója.

100 db kapszula. Élénkíti a védőmechanizmusokat, növeli a pszichikai stresszel szembeni ellenálló képességet, növeli a szervezet tónusát.

A Ravseen 60%-át telítetlen zsírsavak teszik ki. Ezek a savak eltávolítják a sejtből a szervezetre ártalmas anyagokat, amelyek károsan hatnak a szívre, a vérkeringésre és a légzőszervekre.

A Ravseen helyre állítja az anyagcserét, a szervezet ellenálló-képességét, erősíti az idegrendszert, erőt és energiát ad.

Segít a testtömeg csökkentésében. Elősegíti a fogyókúrát, segíti a zsírok gyors feloldását, csökkenti az érfalak koleszterin (koleszterol) tartalmát.

Csökkenti a bőrhámlást és más egyéb krónikus bőr-, köröm- és izületi bántalmakat.

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Ravseen más gyógyító készítményekkel és gyógyszerekkel is kiválóan együttműködik, megszünteti az egészségügyi panaszokat.

Mire jó? Mit kezel?

  • tisztítja, méregteleníti a szervezetet,
  • védelmet nyújt a stressz hatásaival szemben,
  • növeli a szervezet tónusát,
  • fogyókúrához nagyon hatásos,
  • légzőrendszer betegségeit kezeli (légcsőhurut, asztma, tüdőgyulladás),
  • szív és vérkeringési betegségek megelőzésére pl. érelmeszesedés,
  • az agy vérellátását javítja,
  • magas vérnyomás ellen,
  • krónikus betegségek elmulasztására,
  • emésztőrendszer rendellenességeit megszünteti: gasztritisz (gyomorhurut, nyálkahártyagyulladás), gyomorfekély, epevezeték diszkinézise (pangása), májcirrhózis (májzsugorodás),
  • kiválasztó szervek betegségeire: cisztitisz (hólyaghurut), prosztatagyulladás
  • onkológiai, rákos betegségeknél sugár kezelés során, vagy a remissziós, felépülési fázisban,
  • cukorbetegséget enyhíti,
  • bőrbetegségeket elmulasztja: pikkelysömör, bőrzsírosodás, trofikus fekélyek. A trofikus bőrelváltozások a bőr sejtjeinek táplálkozási zavara miatt létrejövő bőrelváltozás. Dermatitisz (bőrgyulladás), ekcéma, akné (bőr faggyúmirigy-rendellenesség),
  • mozgásszervi betegségek esetén: artritisz*, a sarokcsont satrkantyúja, oszteochondrózis*, törés utáni felépülés, deformáló artitisz*, artrózis*, burzitisz*, podagra*, sokízületi gyulladás.
  • A reumatikus megbetegedés a végtagok csatlakozásainak kikopásával, kihasználtságával van összefüggésben. A csuklók, forgók érzékenyeb-bek a támadásokra. A beteg részek belázasodnak, a mozgásra fájdalom jelentkezhet.
  • az ízületek állapotát – sófürdővel, permetezéssel együtt - javítja,
  • lábgörcsök, visszér (varikózis), aranyér,
  • megfázás kezelésére,
  • terméketlenség kezelésére (mindketten szedjék),
  • nemi szervek betegségei és nőgyógyászati problémák esetén: méhnyak eróziója, méhgyulladás, menstruációs ciklus zavara, a méh belső szöveteinek gyulladása, mellmirigy-gyulladás, a méhben kifejlődött jóindulatú daganat (mióma),
  • hajhullást, kopaszodást megállítja,
  • alkoholfüggőség megszüntetésében segít a YAMSEEN-nel együtt.

artritisz: (gör.) - izületi gyulladás, egy, több vagy számos izület általában megduzzadással, fájdalommal járó betegsége. A nyaki gerinc betegségei a vállkörüli izmok degenerációja, sérülése, gyengülése. Az ízület túlterhelése és stresszhatás váltja ki.

artrózis: görögül podagra, közismert nevén köszvény. Ízületi kopás, ízületi porc eldeformálódása. Az artrózis az ízületek degeneratív megbetegedése, melyre az ízületi porc pusztulása, egyenetlen ízfelszínek, csontcsőrképződés, és a csontállomány meszesedése jellemző. Leginkább a nagy, teherviselő ízületeken jelentkezik, mint a térd, és a csípő. Köszvényes ízületi gyulladás esetén a betegség oka egy anyagcserezavar, amelyre a vér magas húgysav-koncetrációja jellemző, a húgysav-kristályok lerakódnak a szövetekben és ízületi gyulladást, vesekőképződést okoznak. Az állapot többnyire enzimhiányra vezethető vissza.
A leírások szerint köszvény ellen, vértisztító szerek hatásosak.

burzitisz: a nyáktömlő fájdalmas gyulladása. A burza az ízületi folyadékot tartalmazó lapos tömlő, mely csökkenti a súrlódást ott, ahol a bőr, az izmok és a szalagok dörzsölődnek a csontok felett. A tömlő rendesen igen kevés folyadékot tartalmaz. Ha azonban megsérül vagy túlterhelik, gyulladásba jön, és megtelik folyadékkal. Burzitiszt általában szokatlan vagy megerőltető mozgás okozta irritáció vált ki. Néhány esetben a tömlő fala megvastagszik, és kóros anyagok, többek között szilárd, krétaszerű kálciumlerakódás gyűlik fel benne. Burzitisz legtöbbször a vállnál, a csípőnél, a könyöknél és a térdnél alakul ki. A gyógyítás első lépése természetesen az, hogy nem szabad tovább terhelni az adott testrészt.

deformáló artritisz: ismeretlen eredetű, kisízületeket megtámadó, azok deformálódásával járó gyulladásos megbetegedés.

oszteochondrózis: gerinccsigolya prorcburjánzás

poliartritisz: sokízületi gyulladás. Több ízületet érintő mozgásszervi betegség, melynek leggyakoribb formája a poliartritis cronica progressiva (PCP), vagyis a fokozatosan súlyosbodó sokízületi gyulladás.

Alkalmazása: naponta 2 kapszula 5 perccel az étkezés előtt – a 45 napos kúrát követően. Testtömegtől függően a kúra alatt 50 kg-ig napi 2 kapszula, 70 kg-tól napi 4 kapszula, 90 kg felett napi 6 kapszula. Javulás esetén csökkentsük az adagot napi 2 kapszulára

Figyelem! Halolajat tartalmaz. Halra allergiás személyek óvatosan használják, vagy ne szedjék. Ne fogyasszunk utána tejet, vagy tejes italokat!
- tmy -

Nincsenek megjegyzések: